Ion Lungu candidează pentru al şaselea mandat de primar

> …Iar acum nu mai zice că e „pentru ultima dată”!

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, vineri, că va candida pentru un nou mandat de primar la alegerile din 2024 şi a recunoscut că în 2020 a spus că e ultima dată când candidează; dar că are noi provocări cu proiectele pe care le gestionează.

„Este un act de maximă responsabilitate o nouă candidatură. Aşa cum am spus, noi avem 70 de proiecte la primărie, unul mai important decât altul, pe care trebuie să le ducem la îndeplinire. Lipsit de modestie vă spun că în fiecare dimineaţă la ora 7 sunt la primărie şi «împingem» pentru realizarea acestor proiecte” a declarat Lungu.

Întrebat cum vede relaţia cu viceprimarul Lucian Harşovschi, care îşi doreşte să fie candidat pentru funcţia de primar, Ion Lungu speră că acesta va rămâne „în echipă”.

„Relaţia mea cu domnul viceprimar este una normală, corectă, civilizată. Sunt convins că vom găsi o cale comună. Sigur că îşi doreşte o candidatură, dar sunt convins că va rămâne în echipă să lucrăm bine în continuare spre folosul sucevenilor” a spus Lungu.

Întrebat dacă şi în 2024 va candida „pentru ultimul mandat”, Ion Lungu a răspuns: „Nu mai spun”…

„E o problemă asta, cu ultimul mandat. Sunt mai multe mandate, dar fiecare mandat vine cu o anumită provocare. De data aceasta nu s-a întâmplat niciodată ca Suceava să aibă foarte multe proiecte importante, proiecte pe care le-am iniţiat, proiecte la care lucrez în fiecare zi” a spus Lungu.

Întrebat dacă funcţia de administrator public creată în noua organigramă a Primăriei Suceava este pregătită pentru Lucian Harşovschi, primarul Ion Lungu a evitat să ofere un răspuns tranşant, menţionând doar că asemenea funcţii au şi primăriile de comună. Primarul Sucevei, Ion Lungu, declarase, la 9 iulie 2020, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că la alegerile locale din 2020 va candida pentru ultima dată pentru funcţia de primar al Sucevei: „Acesta este ultimul mandat la care mai candidez la primărie. Dacă o să ies e bine, dacă nu, tot bine. Eu nu sunt disperat să fiu primarul Sucevei” a declarat atunci Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI