Miracol la Pojorâta

Un bărbat peste care s-a prăbuşit un mal de pământ, salvat după opt ore

Un bărbat peste care s-a prăbuşit un mal de pământ în timp ce săpa o fântână, a fost salvat de pompieri după o misiune care ţinut opt ore. Incidentul a avut loc în localitatea Pojorâta din judeţul Suceava.

„După aproximativ 8 ore de muncă asiduă, pompierii suceveni au reuşit să ajungă la persoana surprinsă de un mal de pământ, în localitatea Pojorâta. Evenimentul s-a produs sâmbătă, în jurul amiezii, când trei bărbaţi lucrau pentru curăţarea unei fântâni, iar malul acesteia s-a surpat peste unul dintre ei. Bărbatul a fost surprins sub un strat gros de pietre şi lut”, a anunţat IGSU.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale, un echipaj SMURD şi altul aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În sprijinul echipajelor, la locul evenimentului au intervenit două buldoexcavatoare, de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta.

Victima a fost găsită la mare adâncime.

„Pentru a ajunge cât mai repede la victimă, salvatorii au săpat până la o adâncime de aproximativ patru metri, cu ajutorul buldoexcavatoarelor, au consolidat malurile şi au continuat săpăturile, inclusiv manual. Victima a fost găsită la o adâncime de aproximativ 8 metri, fiind acoperită de un strat de piatră de peste 5 m înălţime”, a mai anunţat IGSU.

Persoana a fost recuperată şi predată echipajului UTIM, pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava. (A.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI