DSP Suceava

Protestele, ziua a 21-a

> Revendicările salariaţilor nu au găsit înţelegere la nivelul guvernanţilor

În lipsa unor semnale pozitive din partea guvernanţilor faţă de revendicările lor, la final de săptămână, protestele salariaţilor de la Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava (DSP) s-au făcut din nou auzite.

Angajaţii protestatari şi-au reiterat nemulţumirea faţă de indiferenţa cu care au fost trataţi până acum, exprimându-şi totodată speranţa într-o schimbare de atitudine.

Marius Nicolae Sepi

De altfel, Marius Nicolae Sepi, preşedintele executiv al Sindicatului Național „Forța Legii”, organism la care sunt afiliaţi zeci de angajaţi ai DSP Suceava, prezent pe parcursul zilei la o emisiune a unei televiziuni de ştiri, a punctat faptul că în ziua a 21-a, „salariații din DSP-uri nu renunță la proteste, solicitând asimilarea la nivelul salarizării CNASS, așa cum a decis Parlamentul”. (C.V.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI