Larisa Blanari, candidat la alegerile europarlamentare din partea PSD Suceava

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Suceava, Larisa Blanari, va candida pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, pentru News Bucovina, că decizia a fost luată în Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava.

El a precizat că Larisa Blănari este candidatul propus de OJ PSD Suceava pentru lista de candidaţi PSD la alegerile europarlamentare.

Larisa Blanari a fost consilier judeţean din partea PSD Suceava, dar a renunţat la funcţie şi a preluat conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Ulterior ea a fost aleasă preşedinte al organizaţiei de femei din PSD Suceava şi a renunţat la funcţia de director general al CAS Suceava pentru a se evita o situaţie de incompatibilitate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI