„Arta de a dărui”

Vineri, 15 decembrie 2023, de la ora 18:00, în holul central din corpul A al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Şcoala de Etichetă şi Bune Maniere, în colaborare cu Biblioteca USV şi Mov de Bucovina organizează cea de a IV-a ediţie a evenimentului „Arta de a dărui”.

De ce „a dărui” este o artă? Pentru că presupune să oferi altruist, cu eleganţă şi rafinament, tot ce este mai valoros, din ceea ce ai şi din ceea ce eşti, creionat cu efort şi migală, cu drag, din suflet, cu tuşe unice şi personale, pentru a transmite spre ceilalţi frumuseţea, binele şi bucuria…, transmit organizatorii care precizează că parteneri ai evenimentului sunt mai multe firme.

Cum facem amplasamentul pentru masa de sărbătoare, care este eticheta la masă şi care sunt manierele aferente, cum facem urări personalizate, elegante în felicitări, idei de ţinute pentru sărbători sunt doar câteva dintre subiectele susţinute de specialişti.

În program se anunţă momente muzicale, pop-opera, canţonete şi colinde (cu baritonul Sergiu Dumbravă şi cu Iana Socoliuc), surprize…

Gustări, dulciuri rafinate, daruri pentru toţi participanţii.

Participarea este posibilă după înscrierea prin completarea unui formular. (A.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI