Mesaj către şoferi de la ISU Suceava:

Nu vă mai grăbiţi, pentru că o oră pe care credeţi că o câştigaţi vă poate costa viaţa!

ISU Suceava a transmis, ieri, după accidentul mortal de la Arbore, un mesaj în care solicită şoferilor să fie prudenţi la volan.

„Zilnic ne confruntăm cu astfel de imagini… şi este frustrant atunci când vedem destine frânte din neglijenţă sau din neatenţie! Poate eşti una dintre acele persoane care gândesc că «mie nu mi se poate întâmpla». Într-adevăr, ţie poate nu ţi se va întâmpla, dar de ce să «testăm» această teorie, când putem doar să fim precauţi şi să ne luăm toate măsurile de siguranţă pentru noi şi pentru cei dragi ai noştri?!

Cu această ocazie, tragem un nou semnal de alarmă pentru toţi participanţii la traficul rutier, să fie atenţi şi să pună pe primul loc viaţa lor şi a familiilor lor.

Nu vă mai grăbiţi, pentru că o oră pe care credeţi că o câştigaţi vă poate costa viaţa!” a transmis ISU Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI