Ninsori abundente în zona de munte a judeţului

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a transmis, ieri, că se intervenea cu utilaje cu lamă şi material antiderapant pe DN 17 şi DN 18, în condiţii de „ninsoare abundentă”.

„Ninge abundent pe DN 17, în zona Pasului Tihuţa, la limita judeţelor Suceava şi Bistriţa-Năsăud. Utilajele DRDP Iaşi intervin cu lamă şi material antiderapant, pentru asigurarea traficului. Ninsori abundente se înregistrează în acest moment şi pe DN 18, Valea Stânei – Ciocăneşti” ne-a informat DRDP Iaşi.

Drumarii i-au îndemnat pe şoferi să circule cu atenţie, cu autovehiculele echipate corespunzător pentru sezonul de iarnă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI