Performanţă...

Un şofer prins în aceeaşi zi, în două judeţe, beat la volan

Un bărbat este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni rutiere după ce a fost depistat beat la volan.

Potrivit anchetei poliţiştilor, luni, la ora 15:28, lucrători din cadrul SPR 7 au obţinut date potrivit cărora un şofer circulă în stare de ebrietate cu autoturismul pe drumul ce duce de la Fălticeni către Mihăieşti. Echipajul a identificat pe DJ 209 A, în satul Rotopăneşti autoturismul VW condus de un bărbat. Cu ocazia controlului, conducătorul auto a fost testat la ora 15:50 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate, la ora 11:35, acelaşi conducător auto fusese depistat pe raza oraşului Târgu Neamţ, conducând acelaşi autoturism, şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, întocmindu-i-se un dosar penal pentru conducerea unui auto sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, acesta nu avea dreptul de a conduce auto pe drumurile publice.

Având în vedere rezultatul etilotestului, şoferul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI