Un bărbat din Brodina este bănuit de furt de bijuterii şi ceasuri de 120.000 lei dintr-o locuinţă din Suceava

Poliţiştii judiciarişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Suceava au efectuat cercetări privind activitatea infracţională şi au administrat material probator, inclusiv prin desfăşurarea unei percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind o faptă de furt cu prejudiciu mare sesizată la data de 17 august a.c., când o femeie a reclamat sustragerea dintr-o locuinţă situată în municipiul Suceava, a unor ceasuri şi bijuterii în valoare de circa 120.000 lei.

În urma probatoriului administrat de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Suceava s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 35 ani, recidivist, domiciliat în comuna Brodina, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Astfel, luni, în urma activităţilor informativ-operative şi de cercetare penală realizate de poliţiştii Biroului Investigații Criminale, bărbatul de 35 de ani a fost identificat pe raza oraşului Vicovu de Sus.

În urma audierii, faţă de el s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Totodată, s-a efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa din Suceava folosită de bărbatul de 35 de ani, ocazie cu care s-au ridicat mai multe bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

În cursul zilei de ieri, bărbatul urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI