Biletele de tren s-au scumpit

> CFR Călători a făcut anunţul spre seară, la cerere

 Biletele de tren s-au scumpit începând de ieri, cu 8,8%. CFR Călători a făcut anunţul abia spre seară, la cererea jurnaliştilor.

„Conform comunicării Autorităţii pentru Reformă Feroviară şi a prevederilor art. 17 din H.G. nr. 1453 /2022 pentru aprobarea contractelor de servicii publice pentru perioada decembrie 2022 – 11 decembrie 2032 în transportul feroviar public de călători care prevede că: «tarifele stabilite prin ordin al ministrului şi infrastructurii se actualizează anual cu indicele de inflaţie stabilit de Institutul Naţional de Statistică la data de 1 octombrie», tarifele de deservire generală din transportul feroviar public de călători vor fi actualizate prin majorarea cu indicele de inflaţie de 8,8%, începând cu data de 12.12.2023”, a informat, într-un comunicat, CFR Călători, abia după insistenţele jurnaliştilor.

Conform companiei, actualizarea tarifelor se aplică de către toţi cei şase operatori feroviari, unul – societate naţională şi alţi cinci operatori feroviari privaţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI