În perspectivă

Parteneriat al municipiului Suceava cu localitatea ucraineană Ostriţa

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că va în viitorul apropiat va fi aprobat un parteneriat cu localitatea ucraineană Ostriţa.

El a spus că a participat recent la deschiderea conferinţei transfrontaliere „Spaţiu comun în educaţie – Starea de bine în situaţii de criză” în cadrul proiectului transfrontalier România-Ucraina „Oglinzi şi punţi”, iniţiat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava, în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Şcolar Suceava.

La această conferinţă, partea ucraineană a fost reprezentată de o delegaţie a comunei Ostriţa, condusă de primarul Vasile Țurcan.

„Am avut la sediul primăriei o întâlnire cu delegaţia ucraineană, care ne-a propus să încheiem un parteneriat de colaborare, pe care îl vom aproba în viitorul apropiat. Localitatea Ostriţa se află la 30 km de Cernăuţi şi are 15.000 de locuitori, peste 90% dintre ei fiind români” a precizat primarul Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI