Accident cu un rănit la Marginea

> Şoferul a pătruns pe contrasens, iar apoi s-a răsturnat în şanţ

  Un tânăr de 22 de ani a fost rănit, joi după-amiază, într-un accident rutier produs la Marginea.

Potrivit anchetei poliţiştilor, la ora 17:08, un bărbat de 34 de ani, din comuna Ilişeşti, a condus o autoutilitară Opel pe raza comunei Marginea, respectiv pe DJ 209K, din direcţia Volovăţ către Marginea; la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe sensul opus de deplasare şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui tânăr de 22 de ani din Bălăceana, pasager în autoutilitară, el fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat uşor prin accident rutier”, „traumatism cranio-cerebral uşor” – rănit uşor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, a fost testat cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI