Biserica Sfânta Ecaterina Găzduieşte Sfintele Moaşte ale Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava

Biserica Sfânta Ecaterina are onoarea şi bucuria de a anunţa sosirea Sfintelor Moaşte ale Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava în comunitatea noastră.

Sărbătoarea va avea loc duminică, 10 decembrie, şi este organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor.

Programul va respecta următoarele repere orare: ora 18:00 – primirea Sfintelor Moaşte ale Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava; ora 18:15 – Acatistul Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava; ora 19:00 – Taina Sfântului Maslu; ora 21:00 – Slujba de Priveghere în cinstea Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava; ora 00:00 – Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie.

Acest eveniment reprezintă o ocazie rară pentru credincioşii din Suceava de a cinsti într-o liturghie de noapte pe unul dintre cei mai cinstiţi sfinţi ai Bisericii Ortodoxe.

Prezenţa Sfintelor Moaşte în Biserica Sfânta Ecaterina este un moment de mare importanţă spirituală şi un prilej de binecuvântare pentru întreaga comunitate.

Biserica Sfânta Ecaterina invită pe toţi credincioşii şi pe reprezentanţii mass-media să se alăture acestui eveniment deosebit. Vom fi onoraţi să vă avem alături în această zi de sărbătoare şi rugăciune.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi pagina noastră de Facebook: Biserica Sfânta Ecaterina. (pr. paroh RĂZVAN CÎMPULUNGEANU)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI