Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan anunţă semnarea a două contracte de construire a centrelor de zi în comunele Arbore şi Hănţeşti

Ieri, deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan, alături de primarii comunelor Arbore şi Hănţeşti, Dan Tiperciuc şi Daniel Olariu, a participat la o întâlnire la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, unde au fost semnate primele două contracte pentru construirea unor centre de zi destinate copiilor şi persoanelor vârstnice.

Cele două comune sucevene vor beneficia de trei centre de zi, două dedicate sprijinirii copiilor după şcoală şi grădiniţă, şi unul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice. Valoarea totală a contractelor, finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, este de 2.156.399,86 lei pentru comuna Hănţeşti şi 2.306.541,87 lei pentru comuna Arbore.

Primarul Dan Tiperciuc a semnat şi un al doilea contract pentru construirea unui Centru de zi destinat persoanelor vârstnice în comuna Arbore. Acesta va oferi servicii de asistenţă socială, recuperare şi o echipă mobilă de îngrijire la domiciliu. Valoarea proiectului este de 7.227.081,34 lei, finanţat tot prin PNRR.

Deputatul Gheorghe Şoldan a felicitat cei doi primari pentru eforturile lor de a atrage fonduri europene pentru comunele lor şi a adus mulţumiri dnei ministru Natalia Intotero pentru sprijinul acordat în acest demers. Aceste investiţii vor contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor din cele două comune şi la crearea unor condiţii mai bune pentru copii şi persoanele vârstnice. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI