Se caută soluţii pentru ocuparea locurilor rămase libere la Rezidenţiat

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat ieri că aproximativ 200 de locuri au rămas libere după examenul de Rezidenţiat şi că se caută soluţii pentru ca acestea să fie ocupate.

Ministrul Sănătăţii a spus că la Medicină de familie, din cele aproape 700 de locuri au rămas libere circa 40, adică 6% din totalul locurilor alocate Medicinii de familie.

În total, au rămas libere aproape 200 de locuri, iar ministerul caută soluţii pentru ocuparea acestora.

„Sunt aproape 200 de locuri libere, care înseamnă şi Chirurgie, şi Medicină de urgenţă, şi Medicină de familie şi ne gândim la o soluţie rapidă încât, în perioada imediat următoare, aceste locuri să fie ocupate conform prevederilor legale în vigoare, încât să nu mai existe practic locuri disponibile la pregătirea în Rezidenţiat, inclusiv din specialităţi deficitare care să nu fie ocupate de tinerii absolvenţi”, a spus Alexandru Rafila.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI