Surpriză pentru PNL

Primarul liberal de Mălini va candida la următoarele alegeri din partea PSD

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, că primarul comunei Mălini, Petru Nistor, ales din partea PNL, va candida la următoarele alegeri din partea PSD şi că astfel acesta va reveni la partidul din care a făcut parte.

Petru Nistor a fost primar PSD, apoi a fost la PDL şi a revenit la PSD, iar la ultimele alegeri a candidat şi a fost ales din partea PNL.

Liderul PSD Suceava Ioan Stan spune că primarul din Mălini revine la matcă, în PSD.

El a spus că vor fi şi alte surprize pentru cei din PNL Suceava.

Întrebat dacă această situaţie va genera un conflict în coaliţia dintre PSD şi PNL, Ioan Stan a întrebat dacă chiar există o asemenea coaliţie în judeţul Suceava.

„A fost vreodată pace între PNL şi PSD?” a spus Ioan Stan, care spune că nu poate fi vorba de o coaliţie PSD-PNL la Suceava, pentru că cei din PNL nu au respectat nimic.

„Care coaliţie? A respectat ceva PNL?” a întrebat Ioan Stan.

El a menţionat că la timpul potrivit va face şi alte anunţuri ca să vadă Gheorghe Flutur cum e să ai nevoie de sprijin.

„La timpul potrivit vom vedea cum e şi cu cârja” a spus Stan, care a făcut referire la declaraţia lui Gheorghe Flutur, care a afirmat că PNL va merge singur în alegeri şi nu împreună cu PSD, pentru că nu are nevoie de o cârjă şi merge pe propriile picioare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI