Deputatul sucevean Gheorghe Şoldan, gazdă la Palatul Parlamentului pentru 120 de elevi din Straja şi Baia

> Alături de ei au fost şi cadre didactice, dar şi masteranzi ai USV

 Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a fost, luni, gazdă pentru 120 de copii din comunele Straja şi Baia care au vizitat Palatul Parlamentului şi s-au întâlnit cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.

„Sunt elevi cu rezultate foarte bune la învăţătură, cărora le-am promis în vara acestui an că le voi oferi o excursie de două zile la Bucureşti, al cărei principal obiectiv va fi vizitarea clădirii Parlamentului. Alături de elevi au fost primarul comunei Straja, Mihai Juravle, şi cadre didactice de la şcolile din cele două comune, dar şi 12 masteranzi din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava” a spus deputatul sucevean.

El a menţionat că întregul grup din judeţul Suceava a fost primit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, unul dintre cei mai tineri preşedinţi din istoria Parlamentului.

Elevii au pus întrebări şi au aflat multe informaţii despre activitatea celor două camere şi despre munca deputaţilor şi a senatorilor şi au făcut şi multe fotografii, amintiri frumoase care vor rămâne peste timp.

„Excursia de la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, nu a fost doar o recompensă pentru rezultatele meritorii la învăţătură, ci şi un pas înainte în călătoria lor educaţională. Fiecare dintre aceşti tineri are potenţialul de a contribui în mod semnificativ la societatea noastră. Tinerii sunt cea mai importantă resursă a României, iar noi avem datoria să îi sprijinim şi să îi încurajăm cât mai mult în dezvoltarea lor personală” a declarat Gheorghe Şoldan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI