Gheorghe Flutur a răbufnit la adresa liderului PSD Ioan Stan:

Aveţi o oftică şi un năduf cum nu am mai văzut la un om politic. Haideţi, domnule Stan, candidaţi, căci nu va fac nimic! Nu vă fie frică!

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a răbufnit, luni seara, după ce preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat că primarul liberal de la Mălini ar urma să candideze la următoarele alegeri locale din partea PSD.

„Aşteptam, domnule Ioan Stan, să vă anunţaţi candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru a începe imediat dezbaterile pe proiecte pentru suceveni. Când colo, ce să vezi, domnul Ioan Stan anunţă cea mai mare realizare a sa în coaliţie în judeţul Suceava: că a luat un primar de la PNL” a spus Flutur.

El consideră că nu despre astfel de proiecte doresc sucevenii să vorbească politicienii.

„Sucevenii vor lucruri serioase, lucruri concrete. Nu v-aţi obişnuit să lucraţi într-o coaliţie, iar dacă veţi da drumul furtului, pentru că asta este ceea ce anunţaţi că faceţi, nu vă va ajuta în ochii electoratului. Această coaliţie PNL-PSD s-a făcut în contextul unui război la graniţe şi din necesitatea unei stabilităţi politice” a explicat Flutur.

Preşedintele PNL Suceava mai arată că Ioan Stan nu are altă preocupare decât să-l toace zilnic.

„Eu, ca partener încă în această coaliţie, vă solicit să veniţi la treabă, pentru că încă de la început nu aţi avut alte preocupări decât să mă tocaţi pe mine în fiecare zi. Ba că mi-am depăşit atribuţiile, ba că îmi asum realizări care nu sunt ale mele, dar nu vedeţi, domnule Stan, că oamenii dumneavoastră votează aproape de fiecare dată în unanimitate în şedinţele de CJ propunerile pe care eu le fac? Nu vedeţi că este o ruptură totală între baza partidului din care faceţi şi dumneavoastră parte, între oamenii care înţeleg politica şi dumneavoastră? Nu mai departe de astăzi am avut o şedinţă de CJ cu 7 puncte votate în unanimitate inclusiv de consilierii PSD. I-aţi certat pe primarii PSD care au venit la întâlniri organizate de administraţia publică judeţeană, aţi plecat penibil din întâlniri publice şi festive tocmai când începeam eu un discurs sau o expunere. V-aţi ridicat din sală în cel mai penibil şi ruşinos mod când ministrul Dezvoltării a anunţat la Suceava proiecte de peste 600 milioane de euro şi asta pentru că ministrul era liberal” a mai declarat Gheorghe Flutur.

Mai mult, şeful administraţiei judeţene îl acuză pe Stan de răutate şi lipsă de minimă cultură politică.

„Aveţi o oftică şi un năduf cum nu am mai văzut la un om politic. La orice acţiune publică, la orice întâlnire vă vărsaţi nervii şi supărarea pe parteneri. Se vede de la o poştă răutatea şi lipsa de minimă cultură politică pe care trebuie să o aibă orice om politic” a spus Flutur.

El a mai spus că dincolo de toate acestea el este capabil să lase la o parte orice neînţelegeri şi orice supărări pentru interesul judeţului Suceava.

„Nu replicile dintre mine şi dumneata ţin loc de A7, de Autostrada Nordului sau de spitalul de copii din Suceava. Vine momentul adoptării legii bugetului de stat pe anul 2024. Haideţi să găsim împreună soluţii pentru a sprijini financiar primăriile datoare pe proiectul utilităţi şi mediu, proiectul care a îndatorat 61 de primării pe o perioadă de 30 de ani! Trebuie să găsim împreună soluţii! Dumneavoastră păreţi obsedat de Gheorghe Flutur, deşi eu v-am arătat doar înţelegere şi toleranţă maximă. Haideţi, domnule Stan, candidaţi, căci nu vă fac nimic! Nu vă fie frică!” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI