Un bărbat din Dumbrăveni şi-a ucis mama în bătaie

> El a lăsat cadavrul pe pardoseală şi a continuat să bea, fiind găsit a doua zi beat şi incoerent

 Un bărbat din Dumbrăveni este cercetat penal după ce şi-a ucis mama în bătaie.

Potrivit anchetei, luni după-amiază, Poliţia Suceava a fost sesizată prin 112 de un şofer la societatea administrată de către Marius B. că o femeie a fost găsită moartă în locuinţa acestuia din Dumbrăveni. Şoferul a mers la locuinţa acestuia, întrucât administratorul firmei nu răspundea la telefon şi a găsit poarta pietonală de acces în curtea imobilului închisă, iar pe bărbat în locuinţă.

La imobilul din comuna Dumbrăveni s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea care l-a identificat pe proprietarul locuinţei de 36 ani, în stare de ebrietate, incoerent, iar în camera de zi a imobilului, a fost găsită mama acestuia Aurica B. de 69 ani, întinsă pe pardoseală, cu urme de violenţă pe corp, decedată, aspect constatat de către echipajul medical.

Urmare a celor constatate, s-a deplasat la faţa locului procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale.

Cercetările au stabilit că în cursul zilei de sâmbătă, mama respectivului a venit în vizită cu scopul de a-l ajuta la treburile gospodăriei.

În seara de duminică, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, domestic, pe care l-a avut cu mama sa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fiul a exercitat acte de violenţe fizică asupra acesteia, aplicându-i mai multe lovituri, cu corpuri contondente dure, provocându-i leziuni care au condus ulterior la deces.

Cu ocazia audierii, agresorul a recunoscut comiterea faptei, agresiunile fizice fiind exercitate pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui exces de furie care a condus la un conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mişcare acţiunea penală pentru „violenţă în familie cu raportare la infracţiunea de omor”. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, începând de la data de 4.12.2023, orele 22:30, până la data de 5.12.2023, orele 22:30, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI