Grav accident rutier produs între Dumbrăveni şi Bursuceni

> O tânără a murit, iar trei tineri au fost grav răniţi

 Un grav accident rutier s-a produs duminică seara între Dumbrăveni şi Bursuceni.

O tânără de 24 de ani din Vereşti a murit, iar trei tineri au fost grav răniţi.

Potrivit anchetei poliţiştilor, duminică în jurul orei 22:20, Laurenţiu-Mihai L., în vârstă de 21 de ani, din comuna Vereşti, conducea un autoturism VW Golf, pe DC 65, în localitatea Dumbrăveni, având direcţia de deplasare dinspre Dumbrăveni către Bursuceni. La un moment dat, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism BMW, care se deplasa dinspre Bursuceni către Dumbrăveni şi era condus de o tânără de 24 de ani, Lavinia-Lenuţa B. din Vereşti, având ca pasager dreapta faţă pe Ionuţ-Dumitru B. de 24 de ani şi pasager spate pe Alexandru-Marian G. de 17 ani.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tinerei de la volanul BMW şi vătămarea corporală gravă a celorlalţi trei care au fost internaţi în stare critică în Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Suceava.

Tânărul de 17 ani a rămas internat pe secţia de ATI-Neurochirurgie cu prognostic rezervat, iar ceilalţi doi pe secţia de ortopedie, cel de 24 de ani cu TCC grav şi multiple fracturi şi contuzii, iar cel de 21 de ani cu TCC, contuzii pulmonare, multiple fracturi, unele deschise.

Conducătorul autoturismului VW Golf nu a putut a fi testat cu aparatul alcoolscop, fiind recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI