Regiunea Odesa, atacată cu rachete

> Un şantier naval a fost lovit

Un şantier naval din regiunea Odesa a fost lovit de rachete ruseşti. Două persoane au fost rănite, iar pagubele sunt importante, anunţă guvernatorul ucrainean al regiunii, potrivit Reuters.

Guvernatorul regiunii Odesa din sudul Ucrainei a anunţat că două persoane au fost rănite şi clădirile au fost avariate în urma unui atac cu rachete ruseşti asupra unui şantier de reparaţii navale. Atacul a avut loc luni.

„Dimineaţa, teroriştii ruşi au atacat cu rachete districtul Odesa. Inamicul a vizat un şantier naval. Atacul a provocat un incendiu, care a fost stins rapid de salvatorii noştri. Clădirea administrativă şi echipamentele întreprinderii au fost avariate”, a anunţat Oleh Kiper pe Telegram.

Atacul cu rachete a avut loc după ce Rusia a atacat în cursul nopţii regiuni din sudul, centrul şi nordul Ucrainei cu drone.

Armata ucraineană susţine că apărarea aeriană a distrus toate cele 12 drone ruseşti şi două rachete lansate asupra Ucrainei.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI