O şoferiţă beată la volan a fost plasată de procurori sub control judiciar

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat, vineri, măsura preventivă a controlului judiciar faţă de o femeie, care a fost reţinută pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Potrivit procurorilor, în data de 21 octombrie, ora 21:20, femeia a condus un autoturism pe drumurile publice din mediul rural, având o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 2,41 grame la mie (proba I – ora 22:00) şi 2,19 grame la mie (proba a II-a – ora 23:00).

La data de 21.10.2023, ora 21:20, poliţiştii SPR 1 Vadu Moldovei, desfăşurând activităţi în cadrul acţiunii Blocada, au oprit pentru control la intersecţia dintre DC Plopi şi DJ 155 A, din Bogdăneşti, un autoturism Ford Focus condus de o femeie de 37 ani din localitate. Întrucât conducătoarea auto avea halenă alcoolică, s-a procedat la testarea ei cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior cea în cauză fiind condusă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde, după ce şi-a dat consimţământul, i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI