Un bărbat din Straja, beat şi fără permis, a fost reţinut în arest după ce a fost prins în trafic la volan

 Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, în timp ce efectuau serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier, cu autospeciala de poliţie pe str. Calea Bucovinei din Vicovu de Sus, au observat un autoturism ce circula din direcţia Straja către Vicovu de Sus. Şi au efectuat semnal regulamentar de oprire, prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase.

Conducătorul autoturismului s-a conformat semnalelor, oprind pe partea dreaptă a sensului de mers.

Poliţiştii au solicitat conducătorului auto să prezinte documentele de identitate şi cele ale autoturismului, ocazie cu care acesta prezentat doar poliţa RCA, precizând că nu are asupra sa permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate. El a fost identificat un bărbat de 34 ani, din comuna Straja.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto avea halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, rezultând 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, şoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi, respectiv, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Ni s-a precizat că, având în vedere concursul de infracţiuni, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore faţă de şoferul de 34 de ani, el fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI