Un motociclist fără permis de conducere a fost blocat în trafic de poliţişti

Patrula din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat, duminică, în jurul orei 20:10, pe strada Piaţa Unirii din Rădăuţi, o motocicletă, fiind efectuat semnal regulamentar de oprire, prin punerea în funcţiune a sistemului de avertizare sonoră şi luminoasă.

Conducătorul motocicletei nu s-au conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea lui pe mai multe străzi din Rădăuţi. Pe strada Spitalului s-a reuşit blocarea motocicletei şi prinderea motociclistului, fără ca acesta să sufere leziuni. Şoferul motocicletei a fost identificat în baza de date ca fiind un bărbat din comuna Suceviţa, sat Voievodeasa. Acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat că nu a consumat băuturi alcoolice, iar la testarea cu aparatul Drugtest a ieşit negativ.

Aflăm că motocicleta nu deţine ITP şi asigurare valabile, bărbatul fiind sancţionat contarvenţional şi vehiculul imobilizat.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI