Un bărbat a rămas fără borseta cu bani şi acte în timp ce mânca la un restaurant din Suceava

Un bărbat a reclamat, vineri după-amiază, la Secţia de Poliţie Urbană Burdujeni, că i-a fost furată borseta în timp ce se afla în incinta unui restaurant.

Bărbatul a spus că vineri, în jurul orei 14:00, a mers la un restaurant de pe strada Nicolae Iorga din Suceava pentru a lua masa de prânz.

La un moment dat bărbatul a mers la toaleta din local, unde a stat în jur de 5 minute. În momentul în care a revenit la masă, a constatat că borseta pe care o lăsase dispăruse.

În borsetă se aflau actul de identitate, cardul de sănătate şi 200 de lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, dosar ce urmează a fi soluţionat procedural de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI