Vultureşti

Un bărbat a fost împuns de taurul vecinului

Un bărbat din Vultureşti a fost împuns, sâmbătă dimineaţa, de un taur şi a fost transportat la spital.

Potrivit primelor date din anchetă, sâmbătă, în jurul orei 4:00, un bărbat din Vultureşti a fost anunţat că bovinele de la ferma pe care o deţine pe raza satului Pleşeşti au ieşit din locaţia unde se aflau îngrădite.

Bărbatul a mers la faţa locului unde a constatat că bovinele sale erau amestecate cu cele ale fermei învecinate şi, împreună cu oameni care lucrează la cele două ferme, a separat bovinele şi le-a mânat la loc.

În acest timp, un taur de la ferma vecinului a sărit peste sârma conectată la curent electric ce împrejmuia suprafaţa unde se aflau bovinele acestuia, s-a repezit la bărbat şi l-a împuns în zona piciorului stâng.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical cu o ambulanţă. Bărbatul a fost preluat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, stabilindu-se un prim diagnostic: plagă prin împungere la nivelul coapsei piciorului stâng. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI