Şcheia

Angajat rănit grav după explozia pneului unui camion

Un angajat al unei firme cu sediul în comuna Şcheia a ajuns joi după-amiază la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce a fost grav rănit în urma exploziei unui pneu al unui camion.

Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul este angajat al firmei de aproximativ 7 ani, pe funcţia de manipulant mărfuri.

Acesta, în după amiaza de joi, fiind în timpul programului de lucru, a schimbat pneul de pe o jantă de camion, după care a făcut presiunea acestuia, moment în care pneul respectiv a explodat, doborându-l la pământ.

Martorii oculari au declarat că nu au observat când s-a produs explozia, ci doar au auzit zgomotul produs de aceasta şi l-au văzut de bărbat căzut la pământ. Apoi au apelat la 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, care l-a stabilizat pe bărbat transportându-l de urgenţă la UPU Suceava, în stare gravă. La spital i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv „politraumatism prin accident de muncă, traumatism cranio-cerebral”. A fost internat în spital.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi, respectiv, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI