Dorneşti

O fetiţă de câteva săptămâni a murit la scurt timp după ce a fost alăptată…

O fetiţă de patru săptămâni a murit, vineri dimineaţa, la scurt timp după ce mama sa a alăptat-o.

Potrivit anchetei poliţiştilor, fetiţa născută la 30 septembrie a.c. locuia împreună cu mama, în comuna Dorneşti.

Potrivit declaraţiilor mamei, vineri, în jurul orei 6:00, mama a alăptat fetiţa, iar în jurul orei 7:00 a observat că aceasta are urme de culoare brun roşcat cu aspect de sânge la nivel nazal…

Ea a luat fetiţa în braţe şi a observat că nu reacţionează. A sunat imediat la 112 solicitând deplasarea unui echipaj de ambulanţă la faţa locului.

Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul fetiţei la ora 7:57, apoi a solicitat deplasarea unui echipaj de poliţie la faţa locului.

Cadavrul fetiţei a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzelor decesului.

Mama a precizat că fetiţa s-a născut la data de 30 septembrie, la Spitalul Municipal Rădăuţi, cu probleme cardiace, fapt pentru care, după naştere, a stat o perioadă internată pentru a urma un tratament de specialitate.

Totodată, ea menţionat că fata nu deţine certificat de naştere. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI