Ion Lungu a vorbit cu partenerii din Cisiordania:

Le-am transmis îngrijorarea noastră şi i-am încurajat

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că a luat legătura cu partenerii municipiului Suceava din Cisiordania, din oraşul Betleem, cărora le-a transmis îngrijorarea sa.

„Le-am transmis îngrijorarea noastră. I-am încurajat. Nu este o situaţie simplă. Este o situaţie destul de complicată. Noi avem relaţii bune şi cu Betleem, avem la fel de bune şi cu Israelul. Cu domnul fost ambasador (al Israelului în România – n.r.) Saranga am o relaţie foarte bună, l-am apreciat. Dar e o situaţie delicată acolo şi ne rugăm la Dumnezeu să lumineze minţile acolo, să fie pace până la urmă” a spus Ion Lungu.

Municipiul Suceava este înfrăţit cu oraşul Betleem din Cisiordania. (N.B.) 

Un comentariu

  1. Asa domnu primar? „ne rugăm la Dumnezeu să lumineze minţile acolo”? Aia nu stiu decat de Moses sau de Allah. Acum la care va rugati? La Ganesh, Budha poate? Pai nu se cuvine sa trimeteti moaste de support avand in vedere relatiile bune? Pai se poate?

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI