Falcău

Două fete şi un tânăr, prinşi cu droguri într-o maşină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava au descoperit, într-un autoturism aflat în staţionare, cinci plicuri cu substanţe susceptibile a fi interzise, precum şi un cântar de mare precizie.

Potrivit STPF Suceava, marţi, în jurul orei 21:30, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe drumul forestier Ascuncelu, de pe raza localităţii de frontieră Falcău, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, aflat în staţionare.

În maşină se aflau trei cetăţeni români, un tânăr de 24 de ani şi două fete de 22, respectiv 21 de ani, toţi trei domiciliaţi pe raza judeţului Suceava, care nu şi-au putut justifica prezenţa în zonă.

În urma verificărilor specifice efectuate asupra tinerilor şi a autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit într-o borsetă ascunsă sub scaunul autoturismului, 5 pliculeţe de tip zip-lock şi o cutie mică ce conţineau o substanţă alb-cristalină. Tânărul sucevean a declarat poliţiştilor de frontieră că are aproximativ 30 de grame de substanţă, destinată consumului propriu.

Drept urmare, plicurile cu substanţa alb-cristalină susceptibilă a fi interzisă, au fost ridicate în vederea expertizării, urmând a fi transmisă către BCCO Suceava în vederea continuării cercetărilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI