Piesă de rezistenţă

Ştefan Bănică Jr., antamat pentru un concert de Ziua Bucovinei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, în conferinţă de presă, că va propune în şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava un proiect de hotărâre prin care să fie alocată suma de 375.000 de lei pentru manifestările organizate în municipiul Suceava de Ziua Bucovinei. El a recunoscut că l-a antamat pe Ştefan Bănică jr. pentru a susţine un spectacol în seara de 28 noiembrie.

Ion Lungu a spus că a pregătit cu proiect de hotărâre care va fi pe ordinea suplimentară a şedinţei Consiliului Local Suceava pentru sărbătorirea a 105 ani de la unirea Bucovinei cu România.

Primarul a arătat că se alocă suma de 375.000 de lei pentru această manifestare.

Potrivit programului, de la ora 16:00, va fi un concert de muzică populară, iar la ora 18:00, aprinderea iluminatului festiv de sărbători. De la ora 18:15 va fi un spectacol de muzică uşoară pentru copii şi adolescenţi, iar de la ora 19:15, un spectacol de muzică uşoară până la ora 21:30, când va fi organizat un foc de artificii.

Ion Lungu a menţionat că acest program pregătit urmează să fie realizat dacă nu intră în contradicţie cu noua legislaţie care impune reducerea drastică a cheltuielilor publice până la sfârşitul anului.

Primarul spune însă că Ziua Bucovinei este stabilită prin lege şi că atunci nu se aplică măsurile care interzic astfel de manifestări.

Întrebat cine va fi capul de afiş al acestei manifestări, Ion Lungu a răspuns că Ştefan Bănică jr.

„Ştefan Bănică jr. L-am antamat deja, că asta-i viaţa. Trebuie să faci din timp rezervarea, dar trebuie să vedem dacă putem ţine spectacolul. El e piesa de rezistenţă” a spus Lungu.

Primarul a evitat să spună care este onorariul pentru spectacolul susţinut de acesta, explicând că încă nu a fost încheiat contractul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI