Va fi deschis un magazin pentru vânzarea produselor fermei Arhiepiscopiei

Produsele fermei Lucos a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor ar urma să fie vândute printr-un magazin specializat.

Arhiepiscopul a făcut acest anunţ într-un răspuns oferit pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Ierarhul a fost întrebat dacă produsele de la ferma Lucos se vând, iar IPS Calinic a arătat că se va organiza un magazin pentru vânzarea acestor produse.

„Produsele obţinute se vor vinde după ce în parcarea care se amenajează vom organiza un magazin cu o astfel de destinaţie. Până atunci, îl puteţi contacta pe părintele stareţ Benedict, care vă poate da toate informaţiile dorite” a precizat IPS Calinic.

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor spune că a urmărit şi urmăreşte în continuare de aproape dezvoltarea fermei Lucos; în aproape fiecare itinerar pastoral în eparhie este inclusă şi această fermă.

Astfel, IPS Calinic a inspectat începând de anul trecut lucrările de la ferma Lucos începând de la lucrările de compartimentare şi reabilitare relocare, reamenajare, compartimentare şi refacere, lucrările de amenajare a silozului de cereale, de construire a platformei betonate pentru însilozare masă vegetală şi amenajarea hambarului metalic pentru porumb ştiuleţi, amenajarea adăpostului pentru suine şi a adăpostului pentru ovine, caprine şi cabaline, a adăpostului de păsări, lucrările de conectare la utilităţi. În acelaşi timp, IPS Calinic a urmărit şi realizarea lucrărilor agricole de sezon şi de întreţinere. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI