Potrivit unui consilier local al PNL Suceava Parcările de pe străzi trebuie să fie ale cetăţenilor, fără plată

Consilierul local Adrian Arămescu susţine că parcările cu plată trebuie instituite în municipiul Suceava doar în zona instituţiilor publice, iar în rest să fie fără taxă.

Într-un dialog cu reporterul News Bucovina, Adrian Arămescu a subliniat că parcările de reşedinţă trebuie să fie fără plată pentru că locatarii trebuie să beneficieze de loc de parcare la bloc.

„E bloc, trebuie să ai loc de parcare. Nu poţi să pui la cetăţean (să plătească – n.r.). El şi-a plătit taxa şi impozitul. Îi mai pui 10 milioane? De ce-i mai pui?” a întrebat consilierul local.

El este de părere că nu este normal să se solicite plata unui abonament pentru un loc de parcare pentru riverani dacă acesta nu este asigurat.

Totodată, Arămescu a spus că nu e nimeni dintre locuitorii Sucevei vinovat că nu s-au prevăzut locuri de parcare suficiente la fiecare bloc când a fost proiectat oraşul.

„Parcările pe străzi trebuie să fie tot ale cetăţenilor, pentru că nu ai alte locuri. Pui (taxă – n.r.) doar în faţă la instituţii. În rest nu mai ai ce pune, că omul şi aşa e sărac” a mai declarat Adrian Arămescu.

Reamintim că primarul Sucevei, Ion Lungu, va propune în şedinţa CL de joi ca în toate parcările de reşedinţă să fie plătit un abonament anual de 100 de lei pentru toţi proprietarii de autovehicule. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI