Fălticeni

Un bărbat a fost arestat după ce a lovit un poliţist în timpul unei percheziţii

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Fălticeni şi este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist judiciarist.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Fălticeni, vineri, un procuror din cadrul unităţii de parchet a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi propus luarea măsurii arestării preventive faţă de un bărbat pentru ultraj.

Potrivit sursei citate, bărbatul respectiv este acuzat că, în data de 10 octombrie a.c., a lovit cu un obiect contondent, la piciorul stâng, un poliţist de poliţie judiciară care participa la efectuarea unei percheziţii domiciliare în mediul rural, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile îngrijiri medicale.

La data de 20 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea procurorului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI