Sucevean arestat preventiv pentru tentativă de omor

> El şi-a agresat soţia folosind şi un cuţit

Un incident grav de violenţă în familie, petrecut duminică, a dus la arestarea preventivă a unui bărbat din municipiul Suceava. Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, evenimentul s-a produs la ora 0:52, după ce Poliţia Municipală Suceava a fost alertată de o femeie.

Conform plângerii depuse de aceasta, soţul a agresat-o în timp ce se aflau în locuinţa lor din municipiul Suceava, situată pe strada Luceafărului. Incidentul a fost catalogat ca violenţă în familie. Dar când s-a aflat că bărbatul a utilizat un cuţit în timpul agresiunii, procurorii au decis declinarea cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru a investiga această infracţiune. Cauza a fost preluată de procurorul criminalist, care a dispus continuarea anchetei.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut fapta şi a declarat că aceasta a avut loc în contextul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan.

În urma unei decizii a instanţei de judecată, s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pe baza acuzaţiei „violenţă în familie”, cu referire la tentativă la omor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI