Straja

Ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

> Trei contrabandişti au fugit în Ucraina şi au abandonat coletele cu ţigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, aproximativ 3.000 pachete de ţigări de provenienţă duty-free, în valoare de aproape 35.000 lei, ţigări ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Potrivit STPF Suceava, luni, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16:20, poliţiştii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, trei persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul ţării.

S-a procedat la interceptarea acestora, fiind somate să se oprească. Însă persoanele respective au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul ucrainean.

În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au descoperit trei colete voluminoase. Acestea au fost transportate la sediul instituţiei, unde, în urma inventarierii, au rezultat 2.986 de pachete de ţigări de provenienţă duty-free, în valoare de 34.936 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub directa supraveghere a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI