Vicepreşedintele regional al PMP, Marian Andronache:

Polul de Dreapta este o alternativă curată şi echilibrată la actuala guvernare 

Vicepreşedintele regional al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Marian Andronache, a anunţat că a votat în cadrul Colegiului Naţional al PMP pentru înfiinţarea Polului de Dreapta în România.

El a spus că această iniţiativă a PMP, USR şi Forţa Dreptei va fi o alternativă credibilă la guvernarea actuală.

Marian Andronache a subliniat nevoia unei alianţe de dreapta puternice, care să reprezinte o voce clară şi echilibrată în politica românească.

„Oamenii îşi doresc o alternativă la actuala guvernare (PSDNL), o forţă politică curată, corectă şi echilibrată, care să aibă într-adevăr capacitatea de a gestiona problemele care îi apasă. Şi exact asta am hotărât să facem pentru ei, prin formarea polului de dreapta” a declarat Marian Andronache.

Polul de Dreapta are ca obiectiv principal să adune forţele partidelor de dreapta şi să ofere o platformă comună pentru dezvoltarea şi promovarea politicilor care să susţină valorile conservatoare, economia de piaţă şi statul de drept. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI