Gheorghe Flutur:

„Am avut un an foarte bun în ceea ce priveşte modernizarea drumurilor judeţene”

> Acum asfaltăm DJ Dumbrăviţa – Mesteceni şi sperăm să reuşim să asfaltăm şi o porţiune a drumului judeţean din Baia, a informat şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că vremea bună permite să fie făcute reparaţii şi să se asfalteze DJ 208F Dumbrăviţa – Mesteceni, din zona Fălticeni, comuna Vadu Moldovei.

„Acest drum face legătura între DN2 şi A7, ieşind din zona Spătăreşti, la benzinărie, mergând prin Dumbrăviţa, Mesteceni, Manolea, Uideşti şi trecând în judeţul Iaşi, pe la Tătăruşi. În această toamnă am început modernizările pentru o porţiune de 4 km. Avem de montat şi un podeţ şi, fiind o zonă circulată, dorim să asigurăm confortul oamenilor din zonă” a spus preşedintele administraţiei judeţene.

El a reamintit că CJ Suceava a demarat procedurile pentru modernizarea drumului forestier Manolea – Dolheşti, care se intersectează cu acest drum.

„De asemenea, sperăm că vremea ne va lăsa să asfaltăm o porţiune de drum judeţean din localitatea Baia, de la intersecţia cu DN 2E spre centru localităţii” a mai declarat Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a spus că cele mai multe şantiere de drumuri deschise în acest an s-au finalizat şi că a fost un an bun în ceea ce priveşte modernizarea drumurilor judeţene.

„Anul 2023 a fost un an foarte bun din punct de vedere al lucrărilor de modernizare a drumurilor din judeţul Suceava. Am avut foarte multe şantiere. Cele mai multe sunt închise şi cu aceste două şantiere noi încercăm să acoperim cu lucrări de modernizare cea mai mare parte a drumurilor judeţene” a concluzionat preşedintele CJ Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI