Municipiul Suceava

Un autoturism care bloca accesul la un punct de colectare a deşeurilor a fost ridicat

> Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, şoferul fusese avertizat, dar nu a mutat maşina

Viceprimarul Lucian Harşovschi a solicitat Poliţiei Locale să ridice o maşină parcată în zona unui punct de colectare a deşeurilor de pe strada Zorilor.

El a precizat că şoferul fusese avertizat de Serviciul de Ecologizare din Primăria Suceava să-şi mute autoturismul, pentru că blochează accesul autospecialei pentru ridicarea deşeurilor.

„Trebuie să dăm un exemplu că nu este în regulă aşa, pentru că lumea doreşte curăţenie în oraş” a spus viceprimarul.

El a arătat că toţi sucevenii doresc un oraş curat, „ceea ce înseamnă inclusiv ridicarea deşeurilor de la punctele de colectare”.

„Din nefericire avem şi astfel de situaţii, când aceste puncte sunt obturate de astfel de maşini. În acest caz am spus să mai dăm un exemplu, pentru că avem amenzi între 400 şi 1.000 de lei pentru persoane fizice şi între 1.000 şi 2.000 de lei pentru persoane juridice, plus măsura complementară de ridicare a maşinii, care înseamnă alţi 200 de lei plus 50 de lei pe zi” a declarat vice-primarul Harşovschi.

 „Da, încasăm taxe şi impozite, trebuie să facem curăţenie, trebuie să ridicăm deşeurile de la aceste puncte de colectare, dar pe de cealaltă parte trebuie ca şi curăţenia să fie menţinută, iar suceveanul să fie responsabil şi să nu obtureze aceste puncte de colectare a deşeurilor” a mai spus Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI