Oficiali ucraineni:

Cinci civili au murit şi reţeaua electrică a fost avariată în atacurile ruseşti

Atacurile ruseşti din cursul nopţii şi de miercuri au ucis cel puţin cinci civili în Ucraina şi au avariat reţeaua electrică în oraşul Harkov din nord-estul ţării, au declarat oficialii ucraineni.

Doi civili au fost ucişi ieri dimineaţă într-un atac cu rachete asupra unei clădiri rezidenţiale din oraşul Zaporojia în sud-estul ţării, iar o femeie de 31 de ani a murit în timpul unui atac asupra satului Obukhivka din regiunea centrală Dnipropetrovsk, au anunţat ucrainenii, potrivit Reuters.

De asemenea, un bărbat şi o femeie au fost ucişi într-un atac comis în cursul nopţii în regiunea sudică Herson, a transmis guvernatorul regional Oleksandr Prokudin pe Telegram.

Oficialii din Harkov, al doilea oraş ca mărime din Ucraina, au declarat că reţeaua electrică locală a fost avariată în urma unui atac aerian şi că sunt posibile întreruperi de curent.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI