Britney Spears dezvăluie în volumul ei de memorii că a recurs la un avort în perioada relaţiei sale cu Justin Timberlake

Cântăreaţa Britney Spears povesteşte, într-o carte de memorii care urmează să fie lansată în curând, că a recurs la un avort după ce a rămas însărcinată cu starul pop Justin Timberlake, în perioada în care cei doi artişti au avut o relaţie la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, potrivit unor fragmente publicate în revista People, informează Reuters.

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, povesteşte în cartea ei autobiografică „The Woman in Me” că sarcina „a fost o surpriză” şi că ea a dorit să păstreze copilul, dar a fost de acord cu o întrerupere de sarcină la insistenţele lui Justin Timberlake.

„Îl iubeam atât de mult pe Justin. Mereu mă gândeam că vom avea o familie împreună într-o bună zi”, a scris Britney Spears. „Justin nu a fost cu siguranţă fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil, că eram mult prea tineri”. Dacă decizia ar fi ţinut doar de ea, a adăugat cântăreaţa, „nu aş fi făcut asta niciodată. Dar Justin era atât de sigur că nu dorea să fie tată”. Vedeta pop a descris acest episod ca unul „dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am experimentat în viaţa mea”.

Reprezentanţii cântăreţului Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de Reuters pentru a face declaraţii pe această temă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI