Trofeul „Mărul de Aur”, acordat unui tânăr bistriţean

Duminică, 15 octombrie 2023, la Suceava, s-a desfăşurat prima ediţie a Festivalului naţional de muzică populară „Mărul de Aur”, în organizarea Asociaţiei Culturale „Glas Bucovinean”. La această ediţie de debut au participat 80 de concurenţi din judeţele Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Cluj şi Suceava, ale căror prestaţii muzicale au încântat un auditoriu numeros, peste 250 de persoane fiind prezente în sală

De la interpreta de muzică populară Nicoleta Cojocaru, preşedinta Asociaţiei Culturale „Glas Bucovinean”, am aflat că trofeul festivalului, precum şi premiul de 1.000 de lei, au ajuns la talentatul concurent Cristian Moldovan, elev în vârstă de 15 ani, din Bistriţa.

Nicoleta Cojocaru şi-a exprimat satisfacţia reuşitei primei ediţii a unei manifestări a cărei menire este cea de a promova cântecul popular sucevean şi nu numai. (A.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI