Gheorghe Flutur este mulţumit că la Vatra Dornei lucrările de modernizare se apropie de final

> Potrivit lui, oraşul va străluci ca o perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost din nou prezent pe şantierele din Vatra Dornei, pentru a impulsiona mersul lucrărilor şi chiar a dat o mână de ajutor la montarea pietrei cubice.

„Am fost împreună cu Marius Rîpan, viceprimarul din Vatra Dornei, pe şantierele municipiului şi pot spune că ultimele noastre întâlniri au dat roade. Astăzi am putut observa că strada principală, Mihai Eminescu, care trece prin faţa primăriei, are un prim strat de asfalt. S-a lucrat la înălţarea capacelor canalizării şi săptămâna viitoare se toarnă al doilea strat de asfalt” a spus ieri Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a remarcat că toate cablurile au fost îngropate în pământ – acea reţea de cabluri, „care zgâria ochiul privitorului”, nu se mai vede acum.

„Faţada primăriei este renovată, strada Luceafărul, care face legătura cu cazinoul, este în proporţie de aproape 70% pavată cu piatra cubică, fiind de asemenea lipsită de cabluri supraterane. Proprietarii din stânga şi dreapta au început sa îşi refacă faţadele. Se modernizează pasajul subteran care trece pe sub calea ferată. S-a finalizat pavarea cu piatră cubică a podului peste râul Dorna. S-a turnat jumătate din canalul din albia râului şi zilele viitoare se va turna cealaltă jumătate, în aşa fel încât râul sa curgă oglindă în zona cazinoului” a mai spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a adăugat că în jurul cazinoului este aproape finalizată acţiunea de pavare a trotuarelor, că în interior mai sunt foarte puţine finisaje de făcut, iar în curtea din spate se pregăteşte amenajarea unei alei care să lege cazinoul de Izvorul Sentinela şi de Catedrala Sfânta Treime.

El a anunţat că s-a finalizat şi îngroparea conductelor de gaz metan pe cei 30 km. În aceste zile se fac ultimele ajustări şi finisaje (subtraversări).

„Ca o concluzie, sunt mulţumit de angajamentul constructorilor şi de lucrările efectuate în acesta vară. Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminiţele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei. Atât localnicii cât şi turiştii vor vedea o radicală schimbarea la faţă a localităţii” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI