Actorul Michael Caine a anunţat că se retrage din actorie la vârsta de 90 de ani

Actorul britanic, dublu laureat al premiului Oscar, Michael Caine a declarat că se va retrage din actorie, la vârsta de 90 de ani, după lansarea ultimului său film. „Tot spun că mă voi retrage. Ei bine, acum o fac”, a declarat Caine pentru postul de radio BBC într-un interviu difuzat recent. „M-am gândit că am avut un film în care am jucat rolul principal şi am avut recenzii incredibile… Ce voi face care să întreacă asta?”.

Caine joacă în „The Great Escaper” alături de Glenda Jackson, care a murit în iunie, la scurt timp după ce şi-a încheiat rolul din film.

Filmul se bazează pe povestea adevărată a unui veteran din Al Doilea Război Mondial care evadează dintr-un azil de bătrâni pentru a participa la festivităţile de aniversare a Zilei Z în Franţa.

„Singurele roluri pe care sunt susceptibilă să le primesc acum sunt ale unor bărbaţi de 90 de ani. Sau poate 85”, a declarat Caine pentru BBC. „Aşa că m-am gândit că aş putea să plec cu toate astea”.

Caine a câştigat Oscaruri pentru filmul „Hannah and Her Sisters” din 1986 şi „The Cider House Rules” în 1999, ambele ca cel mai bun actor în rol secundar. De asemenea, a jucat în filme precum „Alfie”, „Get Carter” şi „Educating Rita”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI