Consilier în corpul de control al prefectului de Suceava, detaşat la Secretariatul General al Guvernului

Prefectura Suceava a anunţat, luni, că un consilier al corpului de control al prefectului a fost detaşat la Secretariatul General al Guvernului (SGG).

Potrivit anunţului, începând de luni, 16 octombrie a.c., Elena Gabriela Gemănaru, consilier Corp Control al prefectului judeţului Suceava, îşi va începe activitatea la Secretariatul General al Guvernului, Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul.

Sursa citată menţionează că Elena Gemănaru a fost detaşată la SGG la solicitarea acestei instituţii.

„Îi urez succes în activitatea viitoare, privesc cu încredere contextul actual marcat de provocări multiple, luând în considerare calităţile profesionale ale colegilor mei, recunoscute şi apreciate, inclusiv de instituţiile centrale” a declarat prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI