Record de pelerini la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

Foto: doxologia.ro

Peste 319.000 de credincioşi au trecut până duminică la prânz pe la racla Sfintei Cuvioase Parascheva, care se află încă în Curtea Mitropolitană din Iaşi. Autorităţile spun că numărul pelerinilor este unul record pentru acest eveniment.

Potrivit autorităţilor, la coadă mai aşteaptau încă cel puţin 45.000 de credincioşi. Recordul a fost doborât, acesta fiind cel mai mare număr de pelerini care participă la acest evenimen religios.

Racla cu moaştele Sfintei Parascheva a fost depusă în Curtea Mitropolitană spre închinare la sfârşitul săptămânii trecute. La scoaterea în procesiune a raclei cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva au participat mii de pelerini.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI