Iacobeni

Un bărbat din Ciocăneşti a decedat după ce s-a răsturnat cu un motocultor într-o râpă

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Ciocăneşti, a murit joi după-amiază după ce s-a răsturnat cu un motocultor într-o râpă.

Potrivit anchetei poliţiştilor, bărbatul din Ciocăneşti a condus pe un drum forestier închis circulaţiei publice, denumit Tisa, de pe raza comunei Iacobeni, un motocultor prevăzut cu o semiremorcă ce era încărcată cu deşeuri rezultate din demolarea unei construcţii.

În momentul în care bărbatul a încercat să manevreze ansamblul auto pentru a descărca, din cauza neatenţiei, s-a apropiat prea mult de marginea drumului şi s-a răsturnat cu motocultorul într-o râpă.

În urma producerii accidentului, conducătorul motocultorului a fost prins sub ansamblul auto, astfel rezultând decesul acestuia.

În acest caz urma să fie efectuată necropsia şi stabilită cauza morţii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI