Neagra Şarului

Un pieton care mergea pe şosea a fost lovit mortal de un autoturism

Un bărbat de 67 de ani, din Şaru Dornei, a murit, joi seara, după ce a fost lovit de un autoturism.

Potrivit anchetei poliţiştilor, accidentul s-a produs joi în jurul orei 19:15, în comuna Şaru Dornei, sat Neagra Şarului, pe DJ 174F.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat din Neagra Şarului a condus un autoturism din direcţia Şaru Dornei spre Neagra Şarului. În momentul în care a ajuns pe DJ 174F, a acroşat cu partea din faţă un bărbat de 67 de ani, din Şaru Dornei, care se deplasa neregulamentar, în calitate de pieton, pe banda de circulaţie, respectiv pe partea dreaptă a sensului sus-menţionat, fiind, probabil, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la faţa locului, de echipajul medical.

Conducătorul auto a fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind negativ, urmând a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI