Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit, într-un grav accident rutier

> Cei doi s-au izbit cu motocicleta de un cap de pod, la Mălini

 Un grav accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la Mălini.

Potrivit plt. Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, accidentul rutier s-a produs pe raza comunei Mălini, sat Poiana Mărului. El a menţionat că o motocicletă pe care se aflau doi tineri a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului un tânăr de 26 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă. I s-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără răspuns, fiind declarat decesul.

Un alt tânăr, de 23 de ani, găsit conştient şi cooperant, a fost monitorizat de personalul medical trimis la faţa locului, iar ulterior transportat la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI