Se toarnă asfalt pe tronsoane ale drumului axial Suceava – Iaşi

> Preşedintele CJ a informat că lucrările progresează şi pe drumul judeţean Panaci – Bilbor

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că, deşi s-a mai răcit vremea, lucrările de modernizare a drumurilor judeţene sunt în toi.

El a informat că pe drumul Suceava – Dolhasca s-a ţinut seama de apelul său de săptămână trecută, când, la întâlnirea cu constructorul, a solicitat să încerce să finalizeze tronsoane de drum.

Preşedintele administraţiei judeţene a menţionat că în zona Chilişeni, miercuri, se turna asfalt, fiind pregătit patul drumului pe o porţiune destul de mare.

„Am văzut că se lucrează şi pe porţiunea Liteni – Dolhasca. În perioada următoare probabil se va turna asfalt şi aici, la fel cum se pregăteşte turnarea asfaltului şi în Udeşti, dar şi în centrul localităţii Bosanci” a adăugat preşedintele CJ Suceava.

Totodată, el a spus că se lucrează şi pe celelalte şantiere de drumuri judeţene.

Gheorghe Flutur s-a referit în mod special la drumul judeţean din pasul Bilbor, care face legătura cu judeţul Harghita, unde aflăm că „s-au croit în munte toate serpentinele”.

„În momentul de faţă se lucrează la cea de a doua serpentină. Constructorul a adus o a doua moară de măcinat piatra pe care o folosesc la fundaţia drumului. Am cerut constructorului să îşi aducă forţă de muncă suplimentară pentru că în această zonă iarna vine mai repede. Pentru săptămâna viitoare am programat o întâlnire cu cei de la conducerea Consiliului Judeţean Harghita, pentru a stabili modul de joncţiune a drumului judeţean din Suceava cu cel de la Harghita, în vârf la Bilbor” a precizat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI